top of page
Elke-Smit-Photography-82.jpg
Elke-Smit-Photography-38_edited.jpg

Al mijn creaties zijn handgemaakt door mij en kunnen dus verschillen van de foto. Soms maak ik je bestelling op maat, waardoor de verzendtijd rond de twee weken is. 

Gua Sha Mushroom

00147
€23.99
Geef jezelf of je geliefde een deugddoende en ontspannende massage met tal van gezondheidsvoordelen.
Op voorraad
1
Productgegevens

Geniet dagelijks en gemakkelijk van een ontspannende en deugddoende zelfmassage met deze Gua Sha massagestenen die je zowel kan opwarmen in warm water voor een ultiem relaxerend effect op de huid en spieren of koud kan gebruiken voor een verfrissend en ontzwellend effect.


Wat is een Gua Sha?

  • Gua Sha is een eeuwenoude techniek die ze eeuwen lang gebruiken om gifstoffen die in je lichaam zitten, te verdrijven.
  • Regelmatige zelfmassage met de Gua Sha verbeterd je bloedcirculatie waardoor je huid soepeler wordt en rimpels verminderd.
  • Het verlicht spierspanning waardoor het je ontspant en helpt tegen knarsetanden of hoofdpijn.

ROZENKWARTS:

Rozenkwarts helpt je jezelf lief te hebben en te accepteren om wie je bent. Ze maakt ruimte voor gevoelens van liefde en vriendschap. Verminderd stress, kalmeert sterke emoties en helpt je ontspannen waardoor je beter slaapt.


Je kan mijn mini cursus Gua Sha massage gratis downloaden zodat je al meteen aan de slag kan. Wil je je verder verdiepen in de techniek en leren hoe je je hele bovenlichaam kan masseren? Dan kan je mijn Gua Sha Specialist online training aankopen.

Bewaar dit product voor later
bottom of page