top of page
Elke-Smit-Photography-82.jpg
Elke-Smit-Photography-38_edited.jpg

Al mijn creaties zijn handgemaakt door mij en kunnen dus verschillen van de foto. Soms maak ik je bestelling op maat, waardoor de verzendtijd rond de twee weken is. 

Delicate ketting toermalijnkwarts 925 zilver

00149
€50.00
Fijne juwelen om te koesteren: Toermalijnkwarts versterkt je energie en beschermt je tegen negativiteit waardoor je kan groeien.
Op voorraad
1
Productgegevens

Deze juwelenlijn 'Delicate' zijn unieke juwelen die je heel je leven lang kan koesteren. Ze zijn fijn, delicaat en tijdloos waardoor ze bij ieder moment past en ze je nog meer doen stralen. Kristaljuwelen zijn een ideale manier om dagelijks moeiteloos te genieten van kristalenergie doordat je ze zo dicht bij je draagt.


Toermalijnkwarts werkt beschermend tegen negatieve energie, helpt je in je intuïtie te vertrouwen en in je kracht staan te waardoor je een persoonlijke groei ervaart. Ze leert je naar je emoties te luisteren en geeft je energie of rust afhankelijk van je noden op dat moment. Toermalijnkwarts is een samensmelting van zwarte toermalijn in bergkristal, en deze versterkt de werking van de toermalijn naalden. Dit zorgt ervoor dat dit beide eigenschappen van de kristallen in zich draagt.

Bewaar dit product voor later
bottom of page