top of page

Ik werk met de hoogste kwaliteit kristallen die ik steeds energetisch reinig zodat jij er met een gerust hart van kan genieten. Ontvang een cadeautje bij iedere bestelling boven €80. Verzending binnen 2 weken.

wit tekst.PNG

Delicate ketting toermalijnkwarts 925 zilver

00149
€50.00
Fijne juwelen om te koesteren: Toermalijnkwarts versterkt je energie en beschermt je tegen negativiteit waardoor je kan groeien.
In stock
1
Product Details

Deze juwelenlijn 'Delicate' zijn unieke juwelen die je heel je leven lang kan koesteren. Ze zijn fijn, delicaat en tijdloos waardoor ze bij ieder moment past en ze je nog meer doen stralen. Kristaljuwelen zijn een ideale manier om dagelijks moeiteloos te genieten van kristalenergie doordat je ze zo dicht bij je draagt.


Toermalijnkwarts werkt beschermend tegen negatieve energie, helpt je in je intuïtie te vertrouwen en in je kracht staan te waardoor je een persoonlijke groei ervaart. Ze leert je naar je emoties te luisteren en geeft je energie of rust afhankelijk van je noden op dat moment. Toermalijnkwarts is een samensmelting van zwarte toermalijn in bergkristal, en deze versterkt de werking van de toermalijn naalden. Dit zorgt ervoor dat dit beide eigenschappen van de kristallen in zich draagt.

Save this product for later
bottom of page