Iedere bestelling krijgt een mini abalone schelp en bestellingen over €60 krijgen een gratis seleniet kristal cadeau! Juwelen en bepaalde decoraties worden voor jou op maat gemaakt en het kan daarom even duren voor ze af zijn. Maar elk pakketje verzorg ik met heel veel liefde!

wit tekst.PNG

Delicate: Juwelen om te koesteren

SKU 00056
€48.00
Delicate is een unieke lijn met zilveren of gouden kettingen die je heel je leven dicht bij je kan dragen en kan koesteren.
In stock
1
Product Details

Delicate is een unieke lijn van hoogwaardige kwaliteit kettingen die je heel je leven dicht bij je kan dragen en kan koesteren. Iedere ketting wordt op maat voor jou gemaakt nadat je bestelling voltooid is, daarom ziet iedere ketting er dus iets anders uit.


Delicate 18 karaat verguld goud:

Deze delicate 18k verguld gouden kettingen zijn licht en fijn, maar toch een eyecatcher met de gouden bolletjes. Je kan ze dag en nacht dragen zodat je een wordt met het kristal. Ik adviseer wel om contact met water te vermijden om het laagje 18karaat goud zo lang mogelijk mooi te bewaren. 

De lengte van de ketting is 42cm en kan je niet aanpassen. Inbegrepen is dit mooie bewaardoosje en uitleg over je kristal.

Je hebt keuze uit 3 kristallen die je best intuïtief kiest. Wanneer je luistert naar je intuïtie komen de juiste kristallen voor jou naar boven.

•Maansteen: Ik versterk je intuïtie en fantasie, vier je vrouwelijkheid en erken al je emoties.

•Citrien: Ik geef je energie, zelfvertrouwen, verlicht somberheid en breng geluk en voorspoed in je leven.

•Vesuvianiet: Ik bevorder zelfzekerheid en verminder angsten waardoor ik je help om voor je ideeën te gaan.

Delicate 925 zilver:

Deze fijne en delicate zilveren ketting roest niet waardoor je ze dag en nacht kan dragen. Je hoeft deze zelf niet uit te doen in de douche! Het is dus een juweel dat met je mee groeit en je iedere dag bij kan staan. 

De lengte van de ketting kan je zelf aanpassen van 50 tot 42 cm. Inbegrepen is dit mooie bewaardoosje en uitleg over je kristal.

Je hebt de keuze uit 2 verschillende kristallen die je best intuïtief kiest. Wanneer je luistert naar je intuïtie komen de juiste kristallen voor jou naar boven.

•Labradoriet: Ik bescherm je tegen negativiteit, en verminder je angsten om je zo meer zelfvertrouwen en kracht te geven.

•Mosagaat: Ik ontspan, help je loslaten en leer je naar jezelf en de natuur te luisteren om beide meer te appreciëren.

•Toermalijnkwarts: Ik bescherm je tegen negativiteit om je te helpen groeien en naar je intuïtie en emoties te luisteren. Ook geef ik je energie/rust wanneer je er nood aan hebt.

Save this product for later