logo smal.JPG

Ondernemingsnummer BE0737932547

Iedere bestelling krijgt een mini abalone schelp en bestellingen over €50 krijgen een gratis seleniet kristal cadeau!

Juwelen en bepaalde decoraties worden voor jou op maat gemaakt en het kan daarom even duren voor ze af zijn. Maar elk pakketje verzorg ik met heel veel liefde!

Delicate: Juwelen om te koesteren

SKU 00056
€48.00
Delicate is een unieke lijn met volledig zilveren kettingen die je heel je leven dicht bij je kan dragen en kan koesteren.
In stock
1
Product Details

Delicate is een unieke lijn met volledig 925 zilveren kettingen die je heel je leven dicht bij je kan dragen en kan koesteren.


Deze delicate sterling zilveren kettingen zijn licht en fijn, maar toch een eyecatcher waardoor je ze dag en nacht kan dragen. Je hoeft ze zelf niet uit te doen in de douche! Het is dus een juweel dat met je mee groeit en je iedere dag bij kan staan.

De lengte van de ketting kan je zelf aanpassen van 50 tot 42 cm. Aan ieder slotje is een mini labradoriet bevestigd om meer positiviteit in je leven toe te laten. Inbegrepen is dit mooie bewaardoosje en uitleg over je kristal.

Je hebt de keuze uit 2 verschillende kristallen die je best intuïtief kiest. Wanneer je luistert naar je intuïtie komen de juiste kristallen voor jou naar boven.

Labradoriet beschermt je tegen negativiteit, zowel van jezelf als van je omgeving door toxische vriendschappen of negatieve gedachten/patronen te blokkeren. Ze brengt balans in moeilijke emoties en gevoelens en helpt je om ze te aanvaarden en te accepteren. Labradoriet verminderd angst en geeft kracht, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Ook versterkt het je intuïtie en stimuleert de fantasie waardoor je op creatieve en nieuwe ideeën komt.

Mosagaat helpt je om dichter bij jezelf te komen en opnieuw tot rust te komen na een periode met veel emotionele onrust. Mosagaat ontspant je, helpt angsten, stress en zorgen loslaten en leert je terug naar jezelf luisteren. Het versterkt de verbinding met jezelf, de natuur en de aarde.

Save this product for later