top of page
Elke-Smit-Photography-82.jpg
Elke-Smit-Photography-38_edited.jpg

Al mijn creaties zijn handgemaakt door mij en kunnen dus verschillen van de foto. Soms maak ik je bestelling op maat, waardoor de verzendtijd rond de twee weken is. 

Crystal rollers

00137
€18.00
Deze 3 verschillende essentiële olierollers zijn geladen met kristalenergie en draag je als parfum om extra te stralen.
Op voorraad
1
Productgegevens

Crystal rollers helpen je door hun heerlijke geur en kristalenergie om doorheen de dag dichter bij jezelf te komen en zachtheid/bescherming of aarding te voelen. Je kan ze dragen zoals parfum of gebruiken als massageolie voor een Gua Sha massage. De dragers zijn steeds rozenhydrolaat en amandelolie, aangevuld met steeds andere BIO essentiële oliën en een ander kristal.


I am a goddess crystal roller:

Deze heerlijk geurende crystal roller met mosagaat die je draagt als een parfum op plekjes waar jij extra wil stralen. Ze ondersteunt je in je vrouwelijke kracht en helpt je om je grootste licht te schijnen en je dichter bij je natuurlijke zelf te brengen.

Mosagaat helpt je om dichter bij jezelf te komen en opnieuw tot rust te komen na een periode met veel emotionele onrust. Mosagaat ontspant je, helpt angsten, stress en zorgen loslaten en leert je terug naar jezelf luisteren. Het versterkt de verbinding met jezelf, de natuur en de aarde.

I protect crystal roller:

Deze crystal roller met toermalijn beschermt je tegen negativiteit en helpt je je hiervoor af te schermen zodat je in je kracht kan staan en kan groeien.

Toermalijn werkt aardend en beschermt tegen negatieve energie en helpt deze omzetten in positieve. Hierdoor helpt het je in je kracht staan en geeft je meer zelfvertrouwen.

Inner glow crystal roller:

Deze crystal roller met bergkristal brengt je met haar zachte subtiel vrouwelijke geur van salie dichter bij jezelf.

Bergkristal vult aan waar je nood aan hebt op dat moment(energie/rust). Heel goed voor meditatie en om innerlijke rust te vinden. Bergkristal verlicht geblokkeerde emoties en leert je hiernaar te luisteren, waardoor het je intuïtie versterkt.

Loving me crystal roller:

Deze crystal roller draag je als parfum om de kristalenergie op je lichaam te dragen en de kracht te manifesteren. 


Rozenkwarts helpt ontspannen en verhoogt je zelfwaarde zodat je jezelf accepteert en opnieuw leert liefhebben.


Ze heeft een heerlijke rozengeur die lang op je huid blijft hangen zodat je hier een hele dag van kan genieten. 

Bewaar dit product voor later
bottom of page