top of page

Ik werk met de hoogste kwaliteit kristallen die ik steeds energetisch reinig zodat jij er met een gerust hart van kan genieten. Verzending binnen 2 weken. Ontvang een opvouwbare totebag cadeau bij iedere bestelling boven €80.

wit tekst.PNG

Crystal cups

00106
€54.99
Laad je favoriete drankjes energetisch op met kristalenergie met je eigen crystal cup en begin je dag met een krachtige intentie
In stock
1
Product Details

Drink iedere dag uit je eigen crystal cup, een kopje dat een hoge kristalenergie uitstraalt en deze energie op jou overbrengt door hieruit te drinken waardoor jij je grootste licht kan schijnen. Door een krachtige intentie te zetten op basis van de energie van je kristal, brengt je grote transformatie, zachtheid en kracht teweeg.

Verschillende Crystal Cups:

Deze laden je drank op met hun energetisch krachtveld waardoor je je intentie beter kan manifesteren en je geniet van de helende vermogens van het kristal.

  • Fluoriet crystal cup: Ik help je concentreren, je leven organiseren en om onderdrukte gevoelens naar boven te brengen en mentale problemen en blokkades te verlichten.
  • Maansteen crystal cup: Ik versterk je intuïtie, creativiteit en fantasie, vier je vrouwelijkheid, ondersteun je in je vrouwelijke cyclus en erken al je emoties waardoor je nog meer in je kracht kan staan.
  • Citrien crystal cup: Ik geef een zonnige warme energie, zelfvertrouwen, verminder angsten en negativiteit en breng geluk en voorspoed in je leven.

Save this product for later
bottom of page