logo smal.JPG

Ondernemingsnummer BE0737932547

Iedere bestelling krijgt een mini abalone schelp en bestellingen over €50 krijgen een gratis seleniet kristal cadeau!

Juwelen en bepaalde decoraties worden voor jou op maat gemaakt en het kan daarom even duren voor ze af zijn. Maar elk pakketje verzorg ik met heel veel liefde!

1 Op 1 Kristalinformatie

SKU 00020
€20.00
1u durend gesprek waarin ik al je vragen over kristallen beantwoord en op zoek ga naar kristallen die bij jou passen.
In stock
1
Product Details

Tijdens deze 1 uur durende 1 op 1 coaching geef ik jou alle informatie die je wil weten over kristallen.


We genieten samen van een gezellige en inspirerende babbel waarin je me alles kan vragen over kristallen en hun werking.

Als je aankoop is voltooid krijg je via email een fijn document waarin je op voorhand enkele vragen kan bedenken die je me wil stellen.

Enkele voorbeeld vragen kunnen zijn:

•Hoe ontstaan kristallen?

•Hoe weet ik welke kristallen bij mij passen?

•Hoe kan je werken met kristallen?

•Hoe laad je ze op of reinig je ze?

•...

Ook ga ik op zoek naar de kristallen die op dit moment bij jou passen en je kunnen ondersteunen bij je leven op dit moment en bij jou als persoon. Dit doe ik op basis van enkele vraagjes die je op voorhand beantwoord in het document. Samen gaan we dan aanvoelen welke kristallen je aanspreken en kunnen begeleiden.

Optioneel en inbegrepen: Nadien heb je de mogelijkheid om kristallen bij me te kopen die bij jou passen. Hierbij assisteer ik je bij het zoeken van een sterke kristalset zodat je er meteen mee aan de slag kan. Dan plannen we nog een video call in waar je je kristallen zelf kan zien en samenstellen en waar je je intentie zelf formuleert, deze schrijf ik mooi voor je op.

  • Deze sessie gaat door via Google meet en duurt zeker 1 uur.
  • Je kan zelf een datum kiezen die je past (woensdag namiddag of zondag). Ik stuur je later een bevestiging of je gekozen dag past en dan bespreken we samen om hoe laat.
Save this product for later