top of page
Verena-197.jpg
Seizoensbox en jaarabonnement

Door de jaren heen ontwikkelde ik unieke technieken en creaties die je op een makkelijke, aardse en intuïtieve manier met kristallen leren werken. Deze hebben mijn leven drastisch veranderd en verbeterd. En die kracht deel ik met jou door deze seizoensboxen en jaarabonnement! Ik heb geleerd dat enkel door herhaling en continuïteit je het leven kan creëren waar je van droomt en juist daarom is het zo krachtig om voor een jaarabonnement van 4 transformatieve boxen te kiezen in plaats van enkele losse creaties. Zo ontvang je ieder seizoen kracht en ondersteuning bij jou thuis zodat ik je kan ondersteunen om deze unieke methodes te gaan implementeren en je leven te transformeren. 

Is dit herkenbaar?

Je weet hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen maar je weet niet goed wat je dan juist kan doen waardoor je vast blijft zitten in je oude gewoontes en je eigen groei tegen gaat. Je wil niet steeds tijd blijven besteden aan online shoppen naar zelfzorgproducten... Is dit herkenbaar?

Dan hoef je niet langer te zoeken! Schenk jezelf dit jaarabonnement en ontvang ieder seizoen een transformatieve box bij jou aan de deur zonder dat je deze zoektocht naar zelfzorg opnieuw moet aangaan.

 

Wees trots op jezelf! Want dit is al de eerste stap naar transformatie, kracht, zelfzorg en heling. 

Vrouw, dit is voor jou

Voor de vrouw die ontspannende zelfzorgmomenten voor zichzelf wil creëren

Voor de vrouw die dagelijks meer balans en energie wil ervaren

Voor de vrouw die diepe inzichten in zichzelf wil krijgen

Voor de vrouw die de ratrace wil ontsnappen en haar eigen batterij wil opladen

Voor de vrouw die haar eigen licht sterker wil laten schijnen

Voor de vrouw die ieder seizoen kracht en inspiratie wil ontvangen

Voor de vrouw die rituelen wil die haar dichter bij zichzelf en de natuur brengen

Voor de vrouw die klaar is om haar leven te transformeren

Hoe werkt het jaarabonnement?

Koop één losse seizoensbox voor zachtheid en inspiratie voor €111 ipv €180.

Of schenk jezelf dit seizoensgebonden jaarabonnement met vier boxen per jaar om voor volle transformatie en heling te gaan.

 

Je ontvangt één box per seizoen en kan eenvoudig betalen via een automatische domiciliëring waardoor er ieder kwartaal €88 wordt overgemaakt. 

Was: €720
Nu: €352
Jouw investering: €88/box

Verena-220.jpg

Wat mag je ontvangen in de WINTER box?

De maankalender toont je op een makkelijke en mooie manier in welke fasen de maan zich bevind in 2023 waardoor je hierop kan inspelen en rust vind in dit natuurlijk ritme.

In het maandagboek leer je actief werken met de 4 belangrijkste maanfasen en kan je deze inzetten om een heel jaar door terug te blikken, te plannen, vanuit je hart te creeëren en je successen te vieren.

Met de ritual kit zet je het nieuwe jaar goed in door je te reinigen met salie en roos en zo het het oude los te laten. En door een krachtige intentie te zetten met palo santo en bergkristal ga je het nieuwe jaar goed in. Het keramieken schaaltje gebruik je om deze ritual kit in te bewaren en is brandveilig.

Geniet met het feel good shine bright badzout en geef jezelf en je huid een grote reiniging en enkele heerlijke ontspannende zelfzorgmomenten. Laadt jezelf tegelijk op met rookkwarts energie die de verbinding met jezelf helpt versterken.

Ga stralend het nieuwe jaar tegemoet met deze gezicht stoomkruiden en geniet van enkele zalige stoombaden die je luchtwegen opent en je gezichtshuid verzacht en hydrateert.

Ik leer je oeroude technieken aan om jezelf instant ontspanning en verzorging te schenken met de Gua Sha rozenkwarts mushroom en de Gua Sha specialist online training waardoor je je eigen spieren leert ontspannen, overtollig vocht dreineert, je huid versoepeld en acupressuurpunten leert kennen.

Ontdek de WINTER 'Grow and glow box'

De koude en donkere dagen werken hard in op ons gemoed, waardoor we ons snel uitgeput en neerslachtig voelen. Met de inner grow WINTER box ontvang je 6 rituelen waarmee je jezelf helemaal verwent en kan vertragen. Ook leer je diepgaand werken met de maancyclus om je richting en balans te geven zodat je kan groeien doorheen het komende jaar. Hierdoor neem jij gemakkelijker die waardevolle tijd voor jezelf en leer jij jezelf op een diep niveau kennen.

Dan is deze seizoensbox juist wat jij nodig hebt!

bottom of page