Seasonal selfcare subscription

Al sinds mijn zesde levensjaar voel ik me enorm aangetrokken door de wijsheid en kracht van kristallen. Doorheen de jaren ben ik unieke methodes gaan ontwikkelen om kristallen als krachtige tool voor zelfzorg te gaan gebruiken. Zonder kristallen had ik nooit gestaan waar ik nu sta. Dit is wat ik ook voor jou wens waardoor ik deze krachtige kristalenergie verwerk in al mijn creaties. Door herhaling en continuïteit heb ik het leven kunnen creëren waar ik van droomde en juist daarom koos ik ervoor om de seasonal selfcare subscription te creëren, een abonnement van 4 transformatieve boxen per jaar in plaats van enkele losse boxen. Omdat ik weet dat je herhaling nodig hebt om deze unieke methodes te gaan implementeren om je leven te transformeren. In deze harde wereld heb ik geleerd om zacht te zijn met mezelf en juist die zachtheid wil ik je ook schenken en je hierin begeleiden. Ben jij klaar voor transformatie?

Do you feel the calling?

Je weet hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen maar je weet niet goed wat je dan juist kan doen waardoor je vast blijft zitten in je oude gewoontes en je eigen groei tegen gaat. Je wil wel dingen uitproberen maar weet niet goed hoe en waar je hiervoor kan aankloppen. Is dit herkenbaar?

Dan hoef je niet langer te zoeken! Want bij de seasonal selfcare subscription wordt ieder seizoen een transformatieve box bij jou aan de deur afgeleverd zonder dat je naar deze zoektocht opnieuw moet aangaan. Je schenkt jezelf dus een heel jaar door prachtige zelfzorgmomenten die voor transformatie en heling zorgen. Je zet jezelf op de eerste plaats en doorbreekt de ratrace van het leven.

 

Geef jezelf maar al een dikke knuffel want jouw me-time moment van het seizoen is aangebroken.

Vrouw, dit is voor jou:

 • Voor de vrouw die ontspannende zelfzorgmomenten voor zichzelf wil creëren

 • Voor de vrouw die dagelijks meer balans en energie wil ervaren

 • Voor de vrouw die diepe inzichten in zichzelf wil krijgen

 • Voor de vrouw die de ratrace wil ontsnappen en haar eigen batterij wil opladen

 • Voor de vrouw die haar eigen licht sterker wil laten schijnen

 • Voor de vrouw die dagelijks gedurende een heel jaar kracht en inspiratie wil ontvangen

 • Voor de vrouw die inzichtgevende rituelen wil die haar dichter bij zichzelf en de natuur brengen

 • Voor de vrouw die klaar is om haar leven te transformeren

Hoe werkt het?

Koop één losse seizoensbox voor zachtheid en inspiratie voor €111 ipv €160.

Of schenk jezelf dit seizoensgebonden jaarabonnement met vier boxen per jaar om voor volle transformatie en heling te gaan. Dit abonnement heeft een waarde van €640, jij geniet van deze uitzonderlijke bundelprijs van €352 waardoor jij maar €88 per box betaald.

Je kan ervoor kiezen om je abonnement in 1x aan te kopen of in 4 delen te betalen met een automatische domiciliëring.

Seasonal selfcare subscription
Was: €640
Nu: €352
Jouw investering: €88/box

Wat mag je ontvangen?

 • Bij iedere start van het seizoen ontvang je een prachtige box die je ontspanning, support, heling, balans, kracht, inspiratie, transformatie en inzicht in jezelf brengt.

 • De inhoud van iedere box is gebaseerd op de energie van de kosmos voor dat seizoen zodat je maximale ondersteuning en guidance doorheen deze 3 maanden ontvangt. De energie van de planeten hebben effect op ons dagelijks leven en brengen verschillende uitdagingen met zich mee. Met dit abonnement krijg je support en heling om deze uitdagingen zo goed mogelijk aan te gaan en te gebruiken om je leven te transformeren.

 • In iedere box zitten minimaal 6 creaties die je transformatie, zelfzorg en heling brengen. Kristallen zijn altijd de rode draad doorheen de box waardoor je meerdere kristalcreaties mag ontvangen.

 • Ik begeleid je dichter naar jezelf door een geleide meditatie of video met krachtig ritueel of waardevolle zelfzorg oefening per seizoen.

Ontdek de Seasonal selfcare box HERFST: Divine feminine

Ben jij een krachtige vrouw die niet (meer) in haar kracht durft te staan? Voel je alsof je je als vrouw klein moet houden en kan je je plek nog niet innemen? Vind je het moeilijk om je eigen ritme te vinden en volledig mee te draaien in de maatschappij en wil je daar verandering in brengen? 

Dan is deze seizoensbox juist wat jij nodig hebt!