logo smal.JPG

Van ontstaan tot nu

Free Mind Free Soul is ontstaan op mijn 16e, vanuit een grote drang om te creëren en mijn creaties met de wereld te delen. Daarom stond ik af en toe op rommelmarktjes of creatieve makers-markten waar ik mijn creaties en henna tattoo's aan jullie verkocht. Dit alles was op kleinschalige basis maar gaf me wel voldoende zelfvertrouwen om in juni 2019 mijn eigen zaak op te starten. Dit doe ik als student zelfstandige omdat ik na mijn opleiding kleuteronderwijs, mijn interesse in kunst en illustratie verder wou uitbreiden. 

In mijn creaties laat ik mijn creativiteit de volle loop gaan. Niets houd me tegen om te maken waar ik van droom. Hierdoor ontstaan veel van mijn ideeën vanuit mijn dromen, die ik dan tot leven breng. Zo maak ik juwelen uit kristallen, natuurlijke decoraties, kristalsets, illustraties en nog veel meer. Door mijn breed aanbod blijf ik mezelf steeds uitdagen, vernieuwen en verleg ik mijn grenzen.

De naam Free Mind Free Soul komt vanuit mijn grote drang naar vrijheid, en diepgang. Als je openstaat voor dingen en niet vastzit in je eigen gedachten, dan krijg je vrijheid en kun je gelukkig worden. Daarvan komt dan ook mijn quote: 'free your mind and you will free your soul'