Lieve woorden

wit tekst.PNG

Doorheen de jaren mocht ik prachtige vrouwen helpen transformeren om in hun kracht te staan. Zowel door mijn diensten als door mijn ondersteunende creaties. Hier lees je enkele van de prachtige reviews.

IMG-2748.jpg

Charline Vé

Ik volgde onlangs de online Guasha specialist training van Verena en ben zeer aangenaam verrast door de onderbouwing van haar cursus en haar kennis van de verschillende drukpunten/meridianen (en niet te vergeten haar aangename stem en warme persoonlijkheid). Beroepsmatig geef ik zelf professionele gelaatsbehandelingen die gebaseerd zijn op traditionele Chinese behandelvormen en was op zoek naar een kwalitatieve DIY selfcare Guasha training om aan te bevelen aan mijn klanten, die thuis zelf op een veilige manier aan de slag willen met Guasha. Bedankt Verena om zo’n mooie en inhoudelijke cursus de wereld in te sturen. 

IMG-2815.jpg

Caro Bosmans

Enkele weken geleden deed ik een workshop juwelen maken. Het was een super gezellige namiddag waarop ik veel heb bijgeleerd over kristallen. Naar huis gaan met zelfgemaakte mooie juwelen maakt het compleet. Leuke activiteit om te doen met een vriendin of familie. Bedankt Verena voor de aangename workshop!

 

 

Heel fijne workshop keramiek gevolgd bij Verena. Verena neemt echt haar tijd en helpt je doorheen het proces. Wij hadden geen enkele ervaring in keramiek en hebben echt genoten van deze eerste kennismaking.

Ellen Verstraeten

IMG-2658.jpg

Amber Baele

De kristalmandala-workshop en de kristalheling bij Verena is toch wel het beste zelfzorgmomentje dat ik mezelf ooit heb gegeven. Ik dacht dat ik geen intuïtie had, maar wow, dit was zo magisch! Na het leggen van de mandala, geeft Verena wat uitleg over de betekenis van de kristallen en hun plaats. Dit maakte de mandala nóg krachtiger! Ook heel fijn dat ik de keramieken mandala meekreeg naar huis! :)
Na de kristalmandala was het tijd voor de kristalheling. Het oogkussen en de gua sha-massage waren zálig! De healing zelf heeft echt een indruk op me nagelaten. De blokkades die Verena voelde, klopten helemaal en daar ben ik nu over aan het reflecteren en aan het werken. Deze kristalheling heeft de innerlijke, spirituele kracht in mij ontwaakt.

Laat me weten wat je van mijn service, dienst of product vind en laat zelf een review achter.  Dit helpt me groeien en zorgt dat ik kan doen wat ik het liefste doe. Bedankt!