top of page
Feestelijk weekend 4 jaar FMFS
Zaterdag 1 en zondag 2 juli
Atelier 11 in De Vleeshalle, Mechelen

Free Mind Free Soul bestaat 4 jaar en viert dit met een feestelijk weekend 1-2juli om te verbinden met elkaar en jou te verwennen met cadeautjes, fijne workshops, de nieuwe collectie, kortingen, een prachtige giveaway, vegetarische hapjes en heerlijke gezelligheid! 

Zaterdag en zondag kan je vrij langskomen tussen 13-20u doorlopend genieten van het feestelijk weekend:

  • Ontdek als eerste de volledige nieuwe collectie en ontdek mijn creaties in real-life.

  • Laten we verbinden! Je leert mij beter kennen en ontmoet gelijkgestemde zielen. Ik neem graag de tijd voor jou dus grijp je kans om al je vragen te stellen.

  • Ontdek mijn atelier en geniet van haar rustgevende sfeer in hartje Mechelen.

  • Geniet van heerlijke vegetarische en vegan hapjes en drankjes en een snuifje muziek.

  • Krijg 10% korting op alles in de winkel en in de webshop en geniet ook van deze korting bij het boeken van mijn diensten en workshops)

  • Tune in met je intuïtie en ontvang een gratis mistery kristal bij iedere aankoop.

  • Iedereen die een bestelling van €80 of meer plaatst krijgt een gratis geïllustreerde katoenen opvouwbare boodschappentas cadeau (ook online).

Kom zaterdag of zondag van 11-12u genieten van één van deze heerlijke workshops. Hierna kan je doorlopend genieten van het feestelijk weekend.

Tijdens de kristalinformatie workshop leer ik je alles wat je wil weten over kristallen en beantwoord ik al je persoonlijke vragen, leg uitgebreid uit hoe kristallen werken, hoe je ze kan gebruiken om je leven te ondersteunen en nog veel meer. Je ontvangt mijn downloadbaar e-book ‘de kracht van kristallen’ er GRATIS bij zodat jij alle informatie hebt om hier verder over te leren. Kom van 11-12u genieten van deze prachtige workshop voor maar €20/pp ipv €60. Voor deze workshop geld een maximum van 10 aantal deelnemers.

Workshop kristal informatie zaterdag 1 juli 11-12u

Workshop Gua Sha massage zondag 11-12u

Ontdek de voordelen van Gua Sha massage en leer hoe je jezelf kan masseren om spanningen los te laten, je huid en elasticiteit te verbeteren en waardevolle momenten van rust voor jezelf te creeëren. We gaan meteen aan de slag en ik leer je hoe je je eigen gezicht, nek en hals kan masseren. Kom genieten 11-12uur van deze workshop voor maar €20/pp en je ontvangt mijn volledige Gua Sha cursus van €44 er GRATIS bij! Voor deze workshop geld een maximum van 10 aantal deelnemers.

Kom heerlijk genieten en verbinden met mij, mijn creaties en gelijkgestemden.

Ik leg je graag in de watten en kijk er enorm naar uit je te mogen ontvangen in mijn atelier nr 11 in de Vleeshalle in Mechelen. Huidevetterstraat 7.

bottom of page