Events:

Existenz markt Leuven

March 20, 2018

Woensdag 21 maart is het zover! Het super gezellige existenz marktje in Leuven! Vorig jaar was dit een topper, en geen twijfel dat het dit jaar minstens even leuk zal zijn! 

 

Wat kan je verwachten?

Fijne muziek, een hapje en drankje, goed weer (wij brengen de zon mee), unieke juwelen uit kristallen, henna tattoo's, vintage kleding, HET perfecte cadeau...!

Waar?

Minderbroedersstraat 12, 3000 Leuven, België

Tot dan! x

Swishing - Recycle, repair & vintage market

March 09, 2018

Op 10 maart van 14-19u is er in het CC van Strombeek een super fijne DIY & vintage market!

Hier kan je terecht voor de leukste DIY projecten, een unieke henna tattoo, prachtige juwelen uit kristallen (JA je mag jezelf eens verwennen), LIVE muziek, lekkere hapjes en een GRATIS goodiebag! Klinkt dat niet aanlokkelijk? Zeker komen dus! 

Wereldfeest Tirlemonde! |AFGELOPEN|

September 23, 2017

Zondag 24 september is het zo ver! Het eerste wereldfeest in Tienen een feest waarin we mensen dichter bij elkaar brengen en waarin plezier maken centraal staat.

Wat mag je verwachten?
Live bands, muzikale workshops, creatieve workshops, speeddate, lekker eten uit verschillende landen, exotische bar, kinderanimatie en natuurlijk Henna Tattoo's! 

Free Mind Free Soul zal ook aanwezig zijn om iedereen kennis te laten maken met de kracht en schoonheid van kristallen in handgemaakte en unieke juwelen.

Kom jij ook?

Kruitfabriek

September 30, 2017

Elke eerste zondag van de maand is het Vintage & Brocante markt van 11u-17u in de Kruitfabriek in Vilvoorde. In deze gezellige sfeer probeer ik me zo vaak mogelijk te vertoeven. Erg leuk is dat het binnen is dus dat betekent: geen last van het Belgisch regenweer! Kom zeker eens af, en mijn kraampje bevind zich meestal achteraan bij het grote glasraam! Tot dan!

Véro invites: Free Mind Free Soul! |AFGELOPEN|

September 08, 2017

Wat is er leuker dan op zaterdagmiddag lekker te brunchen met vrienden en ondertussen prachtig versierd te worden met Henna tattoo's, prachtige en unieke juwelen en andere bohemian decoratie? Inderdaad, niets leukers! Kom dus zeker langs als je in Vilvoorde of omstreken woont (kom niet alleen maar breng je dierbaren mee!) Vanaf 10 u kan je zeker binnenspringen en genieten van de toffe vibes! 
.
Henna Tattoo's blijven ca. 1 week op de huid en is mogelijk in tal van verschillende ontwerpen, vormen en maten!
.
De juwelen zijn allemaal met veel liefde door mij gemaakt van Kristallen en edelstenen die positief werken op ieders gemoed! Vindt er één die perfect bij jou past en er ook nog eens geweldig uit ziet en jou laat stralen!
.
Ook op maat gemaakte juwelen, tattoo's, notitieboekjes, dromenvangers, schilderijen en veel meer!
.

Praktische info: 

Revolver 57 Koffieshop

Adres: Nowélei 57 1800 Vilvoorde

Datum: 09 September 2017

Uur: Vanaf 11 u

.
Je bent van harte welkom, 
TOT DAN!

Festiv'O in de Kruitfabriek! |AFGELOPEN|

August 12, 2017

FESTIV’O:

Een belevingsfestival in Vilvoorde, de kruitfabriek van 13-21u waarop je kan kijken, ontdekken, proberen, luisteren, beleven, maken en als je daar zin in hebt kopen!

Ook wij zullen er bij zijn, met henna tattoo's in de zon, ons gezellige kraampje en een  unieke workshop! Je kan je op voorhand al online inschrijven via de link maar wees snel want er zal maar plaats zijn voor 8 mensen om de workshop mee te volgen! Hier ga ik jullie leren hoe je zelf een uniek 'acrylic pooring' schilderij kunnen maken en uiteraard meenemen naar huis!

Maar vrees niet, hiervoor heb je geen schilderservaring voor nodig, enkel een goed kleurengevoel en durf om zo in de flow te komen! De eerste workshop start om 14u en de 2e om 16u. Je kan deze fantastische workshop al mee volgen voor €25 die je ter plaatse in de kruitfabriek betaalt!

Tot dan!

Kunstmonmartre in Hof ter Saksen |AFGELOPEN|

August 05, 2017

Het kunstmonmartre is een fijne kunstenmarkt op een FAN-TAS-TISCHE locatie! In een prachtig park en naast een magisch kasteel! Iedereen is welkom van 13-18u! Gratis toegang, hier vindt je kunstenaars die hun werk komen tentoonstellen "De magie van het park, een vleugje muziek en de kunstenaars leveren een gezellige omgeving voor bezoekers. Zo wordt Montmartre in Beveren - Waas de" place to be”, bij uitstek."

Locatie:

Hof ter Saksen is gelegen in het Waasland, op de grens van Beveren en Haasdonk, op een 10-tal kilometer van Antwerpen. Het park is makkelijk bereikbaar via de E17 Antwerpen - Gent of de Gewestweg N70.

Adres: Haasdonkbaan 101, 9120 Haasdonk.

Tot dan!

Brocanterie nationale 2017 |AFGELOPEN|

July 20, 2017

Vrijdag 21 juli kan je me vinden op de brocantemarkt in Kessel-Lo van 10u tot c.a. 19u! Een super gezellige markt die plaatsvindt tijdens de feestelijkheden van de "Kop van Kessel-Lo".
Free Mind Free Soul zal hier ook zijn met henna tattoo's en prachtige handgemaakte juwelen en decoratie! Ik heb er alvast zin in!

Kom jij ook? 

Henna op Soiree Tropicale! |AFGELOPEN|

July 07, 2017

Soiree Tropicale betekent een hele dag feest voor jong én oud! Genieten van een lekkere cocktail onder de zon met goede muziek en 'chille' mensen, wat kan een mens zich nog meer wensen? Juist ja, een henna! En daar ga ik voor zorgen, zaterdag kan je me hier vinden tussen c.a. 15u en 19u op de kindernamiddag. Daar voorzie ik IEDEREEN die wil een gratis henna! Bekijk ondertussen gerust mijn unieke juwelen en andere creaties! Tot dan!

Dit event vindt plaats in: Vuurkruisenlaan, 3000 Leuven, België

Hallo! Woon je in Leuven of omstreken en wil je graag na je lange school/werkdag goede vibes vangen op de existenz week? Kom dan zeker af deze woensdag 22 maart, Free Mind Free Soul zal er rond 16u ook aanwezig zijn voor unieke handgemaakte juwelen, boekjes, dromenvangers, tattoo's...! Iedereen welkom! (ookal woon je ver en heb je toevallig wat tijd vrij) See you there!

Skinart EXPO |AFGELOPEN|

October 13, 2017

Al 2 jaar waag ik me eraan om tussen de stoere bikers en tattoo artiesten te staan... 

Mijn henna tattoo's zijn uiteraard een succes: wanneer bezoekers eerst en tattoo willen proberen voordat ze zich wagen aan een echte. Ook voor kinderen is dit heel leuk, dan kunnen ze groot zijn, net zoals hun ouders! Kom jij volgend jaar ook? Het is vaak in de buurt van Mechelen (2015=sporthal Mechelen, 2016=Putte)

Mekitburn Vilvoorde |AFGELOPEN|

September 14, 2017

Het jaarlijkse coole festival in Vilvoorde! Zondag is het mekitfree afternoon waar een tattoostand en andere leuke dingen te beleven zijn zoals kinderactiviteiten en een kleine rommelmarkt. Super om deze vibes te ervaren! 'S avonds lekker dansen op de muziek en 'S ochtends creatief aan het werk! Kom jij volgend jaar ook? 

Please reload

 
 
 
 
 
 
 
 
 
"Alles is met liefde door mij voor jou gemaakt"

'Creëren is het leukst om te doen als ik het met jou kan delen'